Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 9 oz kamut grains, rinsed and drained
- 30 oz water, to soak
- 2 oz extra virgin olive oil, divided
- 3 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces, plus extra to serve
- 16 oz zucchini, sliced in rounds (¼ in.), (approx. 2)
- ⅛ tsp ground black pepper
- ¼ tsp garlic powder
- 4 oz red onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 3 ½ oz dry white wine
- 12 oz vegetable stock
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp dried thyme
- 2 oz pine nuts
- 2 oz sun-dried tomatoes, in oil, julienned
- 1 oz unsalted butter, in pieces
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1950 kJ / 466 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 830 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 Std. 5 Min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
1h 30min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Fermented Red Onions
84h 30 min
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
2 Std.
Cauliflower and Date Tagine
55min
Sausage Stuffed Kabocha
2 godz. 45 min
Gluten-Free Mushroom Lasagna
1h 45min
Vegan "Crab" Cakes
1h 10min
Leek Pie
1h 45min
Southwest Quinoa
40min