Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 9 oz kamut grains, rinsed and drained
- 30 oz water, to soak
- 2 oz extra virgin olive oil, divided
- 3 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces, plus extra to serve
- 16 oz zucchini, sliced in rounds (¼ in.), (approx. 2)
- ⅛ tsp ground black pepper
- ¼ tsp garlic powder
- 4 oz red onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 3 ½ oz dry white wine
- 12 oz vegetable stock
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp dried thyme
- 2 oz pine nuts
- 2 oz sun-dried tomatoes, in oil, julienned
- 1 oz unsalted butter, in pieces
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1950 kJ / 466 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 830 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spicy Asian Snow Peas
25min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1hod. 45min
Vegan Pistachio and Cardamom Ice Cream
12h 20min
Portuguese Fish and Potato Stew
45min
Baba Ghanoush
1h 30min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40min
Hummus (Ilan Hall)
9sa 5 dk
Hummus (TM5/TM6 Metric)
10 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min