Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 9 oz kamut grains, rinsed and drained
- 30 oz water, to soak
- 2 oz extra virgin olive oil, divided
- 3 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces, plus extra to serve
- 16 oz zucchini, sliced in rounds (¼ in.), (approx. 2)
- ⅛ tsp ground black pepper
- ¼ tsp garlic powder
- 4 oz red onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 3 ½ oz dry white wine
- 12 oz vegetable stock
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp dried thyme
- 2 oz pine nuts
- 2 oz sun-dried tomatoes, in oil, julienned
- 1 oz unsalted butter, in pieces
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1950 kJ / 466 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 830 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Mushroom Pie
1 Std. 40 Min
Mantou Buns with Butternut Squash Soup
55min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Vegetable Stir Fry with Eggs and Rice (Hestan Cue™)
40min
Mushroom and Spinach Strata
2h 10min
Black Bean Walnut Patties
35min
Apple and Pear Detox Juice
10min
Mantou Buns with Whole Butternut Squash Soup (TM5 Metric)
55min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1h 45min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min