Uyumlu sürümler
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Savory Crunchy Topping
- 1 egg white, from a large egg
- 1 oz extra virgin olive oil
-
1
oz honey
veya 1 oz agave - ½ oz water
- 2 tsp kosher salt
- 6 oz sunflower seeds
- 3 oz chia seeds
- 3 oz flaxseeds
- 3 oz sesame seeds, raw
- 1 oz sweet smoked paprika
- ¼ tsp ground cayenne pepper
Roasted Garlic Purée
- 24 garlic cloves, peeled
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- ½ oz water
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Brussels Sprouts
- 30 oz water
- 16 oz Brussels sprouts, cleaned and trimmed
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- extra virgin olive oil, to drizzle
Savory Hummus
- 1 lemon
-
1
can chickpeas (15 oz), drained and rinsed
veya 16 oz edamame, shelled - 4 ½ oz extra virgin olive oil
- 2 oz tahini
- 2 oz water
-
2
tsp white balsamic vinegar
veya 2 tsp cider vinegar - 1 tsp salt
- 1 tsp freshly ground black pepper
- 1 oz harissa
- 1 tsp za'atar
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground smoked paprika
- 4 tbsp pomegranate molasses, to drizzle
- 2 oz sun-dried tomatoes, to serve
- 2 oz green olives, to serve
- 2 oz preserved lemon, to serve
- 2 oz walnuts, to serve
- fresh marjoram, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4176 kJ / 998 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 82 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 22 g
- Sodyum
- 2190 mg
Alternatif tarifler
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Turmeric Gingerade
10 Min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 Min
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
40min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10 Min
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Green Bean Gremolata
25 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Southwest Quinoa
40min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Cauliflower with Pea Purée
40min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min