Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Walnusshälften
- 200 g Weichkäse in Lake gereift (vom Schaf) z.B. Feta oder Beyaz Peynir, in Stücken (ca. 3 x 4 cm) geschnitten
- 6 Zweige Thymian, frisch, abgezupft
- 3 TL Chiliflocken (Pul Biber)
- 2 TL Salz
- 60 g Olivenöl
- 1300 g Wasser
- 350 g Bandnudeln, z.B. Erişte
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3203 kJ / 765 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 46 g
- Lif
- 6.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Penne mit Brokkoli und Ricotta
30 Min
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3h 15min
Spinat-Joghurt-Suppe mit Bulgurklößchen - Cimcime
1 godz.
Penne mit Paprika-Walnuss-Sauce
45 min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1 godz.
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 Min
Cremige Feta-Pasta mit Nüssen
35 min
Penne mit Huhn und Haselnuss
30 Min
Möhren-Aprikosen-Köfte mit Joghurt-Minz-Dip
40 min
Grießhelva - İrmik Helvası
1 Std. 25 Min
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20 Min
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50 min