Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, vorwiegend festkochend, in Stücken
- 60 g Milch
- 30 g Olivenöl
- 4 Eier
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Feta, in Stücken
- 100 g Naturjoghurt
- 5 g Zitronensaft
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Packung Yufkateig (250 g, 10 Blätter, à 30 x 31 cm) z.B. von Tante Fanny
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1464 kJ / 350 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Türkische Pizza - Lahmacun
1h 10min
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30 Min
Yufka-Taschen mit Gemüse und Pastırma - Paçanga Böreği
50 Min
Yufka-Taschen aus der Pfanne - Gözleme
1 Std. 20 Min
Bulgur-Tarte mit Hack-Walnuss-Füllung - Sini Köftesi
1 Std. 15 Min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1 Std.
Schafskäsetaschen
2 Std. 50 Min
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1 Std.
Yufka-Teig - Ev Yapımı Yufka
40 Min
Teigschiffchen mit Rinderhack - Etli Pide
1 Std.
Schnecken mit Schafskäsefüllung - Peynirli Poğaça
1h 10min
Gözleme mit Feta
1 Std.