Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, vorwiegend festkochend, in Stücken
- 60 g Milch
- 30 g Olivenöl
- 4 Eier
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Feta, in Stücken
- 100 g Naturjoghurt
- 5 g Zitronensaft
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Packung Yufkateig (250 g, 10 Blätter, à 30 x 31 cm) z.B. von Tante Fanny
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1464 kJ / 350 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Türkische Pizza - Lahmacun
1 Std. 10 Min
Yufka-Taschen mit Gemüse und Pastırma - Paçanga Böreği
50min
Knusprige Pilzröllchen
50min
Sesamkringel - Simit
2hod. 10min
Hefeschnecken mit Sesampaste
2h
Schafskäsetaschen
2 Std. 50 Min
Fatayer mit Käse und Minze
1h 5min
Käsetaschen
45min
Yufka-Taschen aus der Pfanne - Gözleme
1hod. 20min
Pide mit Tomaten, Bergkäse und Mozzarella
1hod. 30min
Gözleme mit Feta
1 Std.
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1 Std.