Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 300 g Milch
- 4 Eier
- 400 g Wasser
- 450 g Porree (ca. 3-4 Stangen), in Ringen (1,5 cm)
- 250 g Weichkäse in Lake gereift (z.B. Beyaz Peynir oder Feta), in Stücken
- 30 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 gestr. TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¾ TL Paprika edelsüß
- 400 g Yufkateig (5 Blätter)
- 1 TL Sesam
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2047 kJ / 489 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bulgur-Tarte mit Hack-Walnuss-Füllung - Sini Köftesi
1h 15 phút
Yufka-Taschen mit Gemüse und Pastırma - Paçanga Böreği
50min
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14 Std.
Grießhelva - İrmik Helvası
1 Std. 25 Min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h
Linsen-Nudel-Suppe mit Sucuk - Sucuklu Sakala Çarpan Çorbası
6h 30min
Milchcreme mit Engelshaar - Tel Kadayıflı Muhallebi
3 Std. 30 Min
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1h
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30min
Schnecken mit Schafskäsefüllung - Peynirli Poğaça
1h 10min
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50min
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30min