Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 180 g Wachtelbohnen (Barbunya)
- 2150 g Wasser
- 3 Stängel glatte Petersilie, frisch, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g natives Olivenöl
- 200 g Tomaten, halbiert
- 100 g Möhren, in Stücken
-
20
g Biber Salçası
veya 20 g Domates Salçası - 1 TL Salz
- 1 TL Zucker
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen (Cumin)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 669 kJ / 159 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 7.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 Std.
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 Min
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50 min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1 Std.
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Gefüllte Paprika - Zeytinyağlı Biber Dolması
1h 10 min
Grießhelva - İrmik Helvası
1h 25min
Linsen-Nudel-Suppe mit Sucuk - Sucuklu Sakala Çarpan Çorbası
6hod. 30min
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30 min
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1h 15 min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30 min
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30 min