Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 180 g Wachtelbohnen (Barbunya)
- 2150 g Wasser
- 3 Stängel glatte Petersilie, frisch, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g natives Olivenöl
- 200 g Tomaten, halbiert
- 100 g Möhren, in Stücken
-
20
g Biber Salçası
veya 20 g Domates Salçası - 1 TL Salz
- 1 TL Zucker
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen (Cumin)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 669 kJ / 159 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 7.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30min
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3 godz. 15 min
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14h
Linsen-Nudel-Suppe mit Sucuk - Sucuklu Sakala Çarpan Çorbası
6h 30 min
Gefüllte Paprika - Zeytinyağlı Biber Dolması
1小时 10 分钟
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50 分钟
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 分钟
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2小时
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30min