Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 g Wasser
- 100 g Zucker
- Orangenschale von 1 Orange, unbehandelt, dünn abgeschält
- 3 Gewürznelken
- 80 g Feigen, getrocknet, halbiert (Kuru Incir)
- 10 g Mandeln
- 10 g Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet
- 110 g getrocknete Aprikosen, entsteint (Kuru Kaysı)
- 80 g getrocknete Pflaumen, entsteint (Kuru Erik)
- 80 g Rosinen (Çekirdekli Kuru Üzüm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 989 kJ / 236 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 8.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1 Std.
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30min
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3 Std. 15 Min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14sa
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 Min
Noahs süße Suppe - Aşure
11h 20min
Grießhelva - İrmik Helvası
1 godz. 25 min
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20min
Milchcreme mit Engelshaar - Tel Kadayıflı Muhallebi
3sa 30 dk
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10 Min
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50min