Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 g Wasser
- 100 g Zucker
- Orangenschale von 1 Orange, unbehandelt, dünn abgeschält
- 3 Gewürznelken
- 80 g Feigen, getrocknet, halbiert (Kuru Incir)
- 10 g Mandeln
- 10 g Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet
- 110 g getrocknete Aprikosen, entsteint (Kuru Kaysı)
- 80 g getrocknete Pflaumen, entsteint (Kuru Erik)
- 80 g Rosinen (Çekirdekli Kuru Üzüm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 989 kJ / 236 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 8.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20min
Grießhelva - İrmik Helvası
1 godz. 25 min
Noahs süße Suppe - Aşure
11 Std. 20 Min
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1 godz.
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10min
Nussplätzchen in Zuckersirup - Şekerpare
1 Std. 20 Min
Naturjoghurt - Ev Yapımı Yoğurt
12 Std.
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 Std.
Milchcreme mit Engelshaar - Tel Kadayıflı Muhallebi
3h 30min
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50 Min
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3h 15min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min