Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 Feigen, getrocknet (ca. 80 g), geachtelt
-
Wasser
veya Orangensaft - Butter zum Einfetten
- 50 g Walnusshälften
- Orangenschale von ½ Orange, unbehandelt, dünn abgeschält
- Zitronenschale von 1 Zitrone, unbehandelt, dünn abgeschält
- 130 g Zucker
- 4 Eier
- 150 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen der Feigen
- 1 Prise Salz
- 120 g Granatapfelkerne (1 Granatapfel) (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 695 kJ / 166 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3 Std. 15 Min
Milchcreme mit Engelshaar - Tel Kadayıflı Muhallebi
3 Std. 30 Min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 godz.
Noahs süße Suppe - Aşure
11 Std. 20 Min
Grießhelva - İrmik Helvası
1 godz. 25 min
Hefeschnecken mit Sesampaste
2h
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1h 10min
Naturjoghurt - Ev Yapımı Yoğurt
12h
Rivani (Orangen-Grieß-Kuchen)
1 Std. 15 Min
Kaltschale für den Sultan - Padişah Hoşafı
1 Std. 30 Min
Joghurtkuchen - Yoğurt Tatlısı
2h
Nussplätzchen in Zuckersirup - Şekerpare
1 Std. 20 Min