Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 Feigen, getrocknet (ca. 80 g), geachtelt
-
Wasser
veya Orangensaft - Butter zum Einfetten
- 50 g Walnusshälften
- Orangenschale von ½ Orange, unbehandelt, dünn abgeschält
- Zitronenschale von 1 Zitrone, unbehandelt, dünn abgeschält
- 130 g Zucker
- 4 Eier
- 150 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen der Feigen
- 1 Prise Salz
- 120 g Granatapfelkerne (1 Granatapfel) (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 695 kJ / 166 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3 Std. 15 Min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14sa
Rivani (Orangen-Grieß-Kuchen)
1sa 15 dk
Bulgur-Tarte mit Hack-Walnuss-Füllung - Sini Köftesi
1sa 15 dk
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1 Std. 10 Min
Möhrenkonfekt - Top Cezerye
6 Std.
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 Min
Grießhelva - İrmik Helvası
1 godz. 25 min
Nussplätzchen in Zuckersirup - Şekerpare
1 godz. 20 min
Tuzlu - salzige Kringel
35 Min
Milchcreme mit Engelshaar - Tel Kadayıflı Muhallebi
3sa 30 dk