Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 Feigen, getrocknet (ca. 80 g), geachtelt
-
Wasser
veya Orangensaft - Butter zum Einfetten
- 50 g Walnusshälften
- Orangenschale von ½ Orange, unbehandelt, dünn abgeschält
- Zitronenschale von 1 Zitrone, unbehandelt, dünn abgeschält
- 130 g Zucker
- 4 Eier
- 150 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen der Feigen
- 1 Prise Salz
- 120 g Granatapfelkerne (1 Granatapfel) (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 695 kJ / 166 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rivani (Orangen-Grieß-Kuchen)
1 godz. 15 min
Olivenbörek - Zeytin Böreği
45 min
Bohnen-Dill-Rauten - Fava
1h 20min
Schwarztee-Kuchen
35min
Kaltschale für den Sultan - Padişah Hoşafı
1 godz. 30 min
Grießhelva - İrmik Helvası
1 godz. 25 min
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1 godz.
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50 min
Nussplätzchen in Zuckersirup - Şekerpare
1h 20min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14h
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3h 15min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min