Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 2 mazzetti di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 500 g di pasta secca, tipo paccheri
- 180 g di ricotta di pecora fresca (o ricotta vaccina a piacere)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1638 kJ / 391 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Karbonhidrat
- 62.4 g
- Yağ
- 11.2 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Penne all'arrabbiata
20min
Bucatini all'amatriciana
45min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Penne alla puttanesca
35min
Spaghetti al tonno
40min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45min
Sugo alla puttanesca
45min
Spaghetti con sugo sfizioso
20min
Rigatoni affumicati
25min
Spaghetti all'amatriciana
35min