Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 2 mazzetti di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 500 g di pasta secca, tipo paccheri
- 180 g di ricotta di pecora fresca (o ricotta vaccina a piacere)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1638 kJ / 391 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Karbonhidrat
- 62.4 g
- Yağ
- 11.2 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linguine alla carbonara di zucchine
30 phút
Penne all'arrabbiata
20 Min
Bucatini all'amatriciana
45 phút
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1sa 25 dk
Tagliatelle mediterranee
35min
Fusilli tricolore
30 phút
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3u. 55min
Rigatoni affumicati
25min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25min
Pasta feta e pomodorini
30 phút
Pasta ricotta e pomodorini
30 phút
Spaghetti all'amatriciana
35min