Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi freschi, puliti e a fettine
-
200
g di piselli freschi
veya 200 g di piselli surgelati - 4 salsicce di maiale (500 g circa)
- 200 g di pomodori, spellati, senza semi e a pezzi
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2134 kJ / 510 kcal
- Protein
- 25.4 g
- Karbonhidrat
- 9.9 g
- Yağ
- 41.3 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pollo ai peperoni
1 Std. 5 Min
Stufato di pollo e basilico
35min
Salsiccia al primitivo
50min
Costine in umido
1h 20 min.
Coppa di maiale in umido
1h 30min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1h
Pollo con salsa ai peperoni
55 min.
Pollo alla cacciatora
50min
Pollo in umido ai funghi
50min
Scaloppine alla pizzaiola
25min
Spezzatino di tacchino, patate e piselli
1h 30min
Pollo alla romana
1h 10 min.