Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di cipolla
- 400 g di patate, pelate e a tocchetti (1,5 cm)
- 140 g di spinaci baby freschi
- 700 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 320 g di pasta secca tipo mezzi rigatoni
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1919 kJ / 459.3 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Karbonhidrat
- 82 g
- Yağ
- 10.7 g
- Doymuş Yağ
- 1.7 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 1027 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linguine con pesto di noci e broccoli
35min
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35min
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40min
Penne in crema di gambi
35min
Penne risottate al pesto di melanzane
40min
Pasta risottata con zucca e piselli
40min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40min
Penne risottate con verdure
35min
Pennette risottate al pesto di spinacino e anacardi
30 Min
Tagliatelle con yogurt, zucchine e zafferano
30 Min
Farfalle risottate con verdure e provolone
35min
Mezze penne integrali risottate alla norma
50 Min