Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Spinat
- 100 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Butter
- 1200 g Blattspinat, tiefgekühlt, aufgetaut, abgetropft (ergibt ca. 950 g)
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer, gemahlen
Béchamel-Sauce
- 500 g Milch, kalt
- 50 g Butter
- 50 g Mehl
- ¾ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 250 g Ricotta
- 1 Bio-Zitrone, abgeriebene Schale
- 30 g Zitronensaft
Fertig stellen
- 10 g Butter
- 12 Lasagneblätter (ohne Vorkochen)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2858 kJ / 686 kcal
- Protein
- 31.2 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 37 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lauch-Penne-Pot
30 Min
Älpler Magronen
45 Min
Spinatwähe
55 Min
Vegetarische Carbonara
30 Min
Gnocchi-Gratin mit Lauch
50 Min
Älpler Magronen
45 Min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30 Min
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1h 10min
Pasta Auflauf mit Spinat
1h 20min
Broccoli-Burger an Radieschen-Salsa
1 Std.
Linsen-Lasagne
2 Std.
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40 Min