Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Spinat
- 100 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Butter
- 1200 g Blattspinat, tiefgekühlt, aufgetaut, abgetropft (ergibt ca. 950 g)
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer, gemahlen
Béchamel-Sauce
- 500 g Milch, kalt
- 50 g Butter
- 50 g Mehl
- ¾ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 250 g Ricotta
- 1 Bio-Zitrone, abgeriebene Schale
- 30 g Zitronensaft
Fertig stellen
- 10 g Butter
- 12 Lasagneblätter (ohne Vorkochen)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2858 kJ / 686 kcal
- Protein
- 31.2 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 37 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linsen-Moussaka
2 Std. 30 Min
Quinoa-Broccoli-Gratin
1 Std. 10 Min
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1 Std.
Gnocchi-Gratin mit Lauch
50 dk
Lauch-Penne-Pot
30 Min
Bündner-Spätzli
45 Min
Kartoffelgratin
1 Std. 10 Min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30 Min
Linsen-Lasagne
2 Std.
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1 Std. 10 Min
Vegetarische Carbonara
30 Min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50 dk