Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund Petersilie, glattblättrig (ca. 20 g), Blätter abgezupft
- 50 g Sbrinz, in Stücken (2 cm)
- ½ Bio-Zitrone, Schale mit dem Sparschäler dünn abgeschält
- 550 g Lauch, in Stücken (3 cm)
- 300 g Teigwaren (Penne rigate, Kochzeit 10-12 Min.)
- 450 g Wasser
- 300 g Vollrahm
- 1 ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer (z.B. tasmanischer)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2543 kJ / 613 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 32 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 Min
Gnocchi-Gratin mit Lauch
50 dk
Teigwaren mit Thonsauce
30 Min
Knoblauch-Kartoffel-Tätschli
45 Min
Ofenguck mit Zucchetti
1 Std. 10 Min
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40 dk
Risotto Cinque P
30 Min
Älpler Magronen
45 Min
Wirz-Pasta
35 Min
Vegetarische Carbonara
30 Min
Älpler-Gratin
50 dk
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50 dk