Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta al vino
- 100 g di semola rimacinata di grano duro
- 200 g di farina
- 150 g di vino bianco secco
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 200 g di porro a rondelle
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 500 g di patate pelate e a fettine sottilissime (possibilmente con la mandolina)
- 150 g di ananas fresco pulito e a pezzi (1-2 cm)
- 1 uovo
- 50 g di latte intero
- 100 - 150 g di formaggio di capra fresco morbido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1754 kJ / 419 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Karbonhidrat
- 58.1 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta salata di pane
45 Min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3 Std.
Quiche salata ai carciofi
1sa 20 dk
Quiche broccoli e pesto
1 Std. 10 Min
Quiche porri e prosciutto
1h 45min
Torta salata di cipolle bianche
1u. 25min
Torta salata di bietole
1 Std.
Torta di spinaci greca
1sa 20 dk
Scarpaccia
1 Std.
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1sa 20 dk
Torta salata ai porri e cumino nero
1sa 20 dk
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1 Std. 30 Min