Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta al vino
- 100 g di semola rimacinata di grano duro
- 200 g di farina
- 150 g di vino bianco secco
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 200 g di porro a rondelle
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 500 g di patate pelate e a fettine sottilissime (possibilmente con la mandolina)
- 150 g di ananas fresco pulito e a pezzi (1-2 cm)
- 1 uovo
- 50 g di latte intero
- 100 - 150 g di formaggio di capra fresco morbido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1754 kJ / 419 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Karbonhidrat
- 58.1 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tartellette sfiziose ai formaggi
50 Min
Torta di riso basmati gratinata
1h 5 min
Plumcake salato con piselli, zucchine e formaggio di capra
1h 35 min
Scarpaccia
1 godz.
Crostata con datterini in agrodolce
2 Std. 10 Min
Rosette al radicchio
2 godz.
Plumcake salato vegetariano
1 godz. 15 min
Torta salata di cipolle bianche
1 godz. 25 min
Quiche di patate e cipolle
55min
Torta di zucchine
1 Std. 55 Min
Strudel verza e porri (vegan)
2 godz.
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 Std. 20 Min