Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 90 g di cipolla a metà
- 1 spicchio di aglio, senz'anima
- 500 g di stoccafisso, ammollato in acqua e dissalato, a pezzi (5-6 cm)
- 100 g di vino bianco, preferibilmente tipo Pigato
- 80 g di passata di pomodoro
- 100 g di olive taggiasche con nocciolo
- 250 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 400 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
- 8 pomodori ciliegino a metà
- 60 g di pinoli sgusciati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2263 kJ / 541 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 32.6 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Puccia
1 godz. 30 min
Quiche di patate, porri e ananas
2ωρ. 20 λεπτ.
Baccalà alla cappuccina
55 dk
Alici ripiene
50 min
Cappon magro
4 godz. 30 min
Baccalà alla Veracruz
1h
Trota alla piemontese
1h
Insalata di panissa con carciofi
55 dk
Torta pasqualina
2 Std. 5 Min
Brandacujun
45min
Pandolce genovese
1 godz. 30 min
Panissa
45min