Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g rice vermicelli noodles
- boiling water, to soak
- 250 g white cabbage, cut into wedges (3 cm x 5 cm, to fit through feeder tube)
- 250 g carrots, peeled, trimmed and cut into 5 cm pieces
- 2 garlic cloves
- 1 eschalot
- 50 g olive oil
- 250 g water
- 50 g soy sauce
- 20 g oyster sauce (optional)
- 1 ½ tsp curry powder
- 1 tsp ground white pepper
- 250 g peeled, medium raw prawns
- 250 g fresh bean sprouts
- 1 - 2 fresh chilli, thinly sliced (approx. 2 mm)
- 20 g spring onions/shallots, thinly sliced (approx. 2 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1782 kJ / 425.9 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 63.9 g
- Yağ
- 13.7 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 6.4 g
- Sodyum
- 1247.8 mg
Alternatif tarifler
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Chinese-style chicken
25min
Sticky sesame chicken
40min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 min
Yellow Curry noodle soup
20 min
Prawn yakisoba (TM6 only)
35 min
Lamb biryani with vegetable curry
1 godz. 30 min
Broccoli and ham pasta bake
1h
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Lamb sausage ragu
30min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min