Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di acqua
- 120 g di latte
- 30 g di strutto
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 3 g di lievito di birra fresco
- 125 g di farina tipo 0
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 312.2 kJ / 74.7 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Karbonhidrat
- 9.5 g
- Yağ
- 2.7 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 116.1 mg
Alternatif tarifler
Passatelli
45min
Tagliatelle verdi con ragù di culatello
1 Std. 10 Min
Panini con arachidi
6h
Piadina romagnola
15 Min
Gnocco al forno con i ciccioli
4h 50min
Empanadas vegetariane
1 Std. 30 Min
Sgabei
3 Std.
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Strozzapreti pasticciati
1 Std. 40 Min
Focaccine morbide
3h 30min
Tigelle
3 godz. 50 min
Pinsa romana
5h