Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 180 g di acqua
- 90 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1000 g di brodo di carne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1134.7 kJ / 271.2 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Karbonhidrat
- 17.4 g
- Yağ
- 14.5 g
- Doymuş Yağ
- 7.9 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 464.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan di Spagna
1h
Crespelle ai formaggi
2h 30min
Fagottini al profumo di mare
1 godz. 40 min
Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello
4u.
Tortine alla creme brulèe
1sa 5 dk
Tartellette con crema al limone
4u.
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4u.
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Trecce dolci
4u.
Crêpes salate ai frutti di mare (senza glutine)
1h
Crostata alle mele cotogne
1 godz. 30 min
Tortellini in brodo vegetariani
2 godz.