Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di latte
- 6 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina tipo 00
- 300 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 120 - 150 g di olive taggiasche denocciolate a rondelle
- 1250 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 900.9 kJ / 215.3 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Karbonhidrat
- 40.5 g
- Yağ
- 2.8 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 505.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rosette di farro
17h 30min
Pane morbido di farro
19h
Treccine con semi di papavero
16 godz. 30 min
Mezzaluna di pane al farro
3h
Pane ai cereali
3h
Nodini alle olive
4óra 30p
Pane di kamut e farro
4h
Filoncini di semola
4h
Panini alle noci e mandorle (TM6)
1u. 15min
Focaccine morbide
3 godz. 30 min
Panini all'olio (TM6)
1 godz. 10 min
Pane bianco
3h