Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di latte
- 6 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina tipo 00
- 300 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 120 - 150 g di olive taggiasche denocciolate a rondelle
- 1250 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 900.9 kJ / 215.3 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Karbonhidrat
- 40.5 g
- Yağ
- 2.8 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 505.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filone di sola semola
2h 50min
Ciabattine
3u. 30min
Pane semplice
4u.
Panini all'olio (TM6)
1h 10min
Filoncini di semola
4u.
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2h 30min
Pane ai pomodorini secchi e rosmarino
4u. 30min
Mezzaluna di pane al farro
3u.
Pane alla ricotta
3u.
Pane bianco
3u.
Pane veneziano
18h 30min
Panini alle noci e curcuma
4h 40min