Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di latte
- 6 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina tipo 00
- 300 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 120 - 150 g di olive taggiasche denocciolate a rondelle
- 1250 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 9372 kJ / 2240 kcal
- Protein
- 67.5 g
- Karbonhidrat
- 394.6 g
- Yağ
- 43.5 g
- Doymuş Yağ
- 27.5 g
- Lif
- 23.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ciabattine
3óra 30p
Pane alla ricotta
3h
Filone di sola semola
2h 50min
Pane al semolino
4h
Pane bianco
3h
Pane alla birra (TM6)
4h
Corona di pane sfogliato ai cereali
6 godz. 10 min
Pane al latte con semi di papavero
1 Std. 40 Min
Panini all'olio (TM6)
1h 10min
Mezzaluna di pane al farro
3h
Panini integrali alle erbe (TM6)
45min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 Min