Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa al caramello salato
-
250
g di zucchero
veya 250 g di zucchero grezzo - 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di aceto
Gelato
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 600 g di latte intero
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di zucchero
- 6 tuorli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2034 kJ / 486 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 33 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gelato veloce alla frutta (TM6)
15 min
Bavarese al frutto della passione
3 Std.
Tiramisù al caramello
4h 50min
Pesche sottovuoto con crema alle nocciole
2 Std.
Gelato alla vaniglia con caramello salato
14 Std.
Yogurt
12h
Vaschetta alla vaniglia variegata al caramello salato
12h 55min
Caramello salato
1h
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18h 20min
Salsa al caramello (TM6)
1 Std. 30 Min
Panna cotta con salsa al caramello
6h 20 min
Crème caramel (TM6)
4h