Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 30 g di scalogno
- 60 g di burro
- 480 g di riso Carnaroli (tempo di cottura 15-16 minuti)
- 90 g di vino bianco
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale fatto in casa
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1723 kJ / 412 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 64.7 g
- Yağ
- 12.4 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto alla Parmigiana
40min
Risotto alla milanese
30min
Risotto al parmigiano
25min
Risotto alla valdostana
35min
Polenta al formaggio
1h
Risotto con salsiccia e uva
40min
Risotto ai 4 formaggi (per 1 persona)
25min
Risotto ai quattro formaggi
40min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35min
Risotto con salsiccia e piselli
40min
Risotto alla milanese (per 2 persone)
25min
Risotto al pomodoro
40min