Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 30 g di scalogno
- 60 g di burro
- 480 g di riso Carnaroli (tempo di cottura 15-16 minuti)
- 90 g di vino bianco
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale fatto in casa
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1723 kJ / 412 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 64.7 g
- Yağ
- 12.4 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto ai 4 formaggi (per 1 persona)
25 dk
Risotto al pomodoro
40 dk
Risotto allo zafferano (per 1 persona)
25 dk
Risotto con salsiccia e piselli
40 dk
Risotto rosmarino e speck
25 dk
Risotto alla valdostana
35 Min
Risotto alla parmigiana
25 dk
Risotto alla milanese
30 Min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35 Min
Risotto ai quattro formaggi
40 dk
Risotto alla Parmigiana
40 dk
Polenta al formaggio
1 Std.