Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 100 g Buchweizen
- 20 g vegane Margarine, in Stücken (z. B. Alsan)
- 20 g Lupinenmehl (4-5 EL), siehe Tipp
- 250 g Wasser
- ½ TL Salz
Bratgemüse
-
20
g Öl zum Braten
veya 20 g Butterschmalz, in Stücken - 100 g rote Zwiebeln, halbiert, in Scheiben
-
200
g Brokkoliröschen, klein, halbiert
veya 200 g grüner Spargel, in Stücken (2-3 cm) - 250 g Champignons, geviertelt
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Oregano
- ½ TL Rosmarin
- 150 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 3 - 4 Stängel Basilikum, abgezupft
- 150 g vegane Schmand-Alternative (z. B. Creme VEGA von Dr. Oetker)
- 1 Stängel Basilikum, abgezupft, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1415 kJ / 338 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 4.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rote-Bete-Burger
3h 25min
Würzige Muffins mit Gurkendip (vegan)
50min
Karotten-Zucchini-Kuchen (vegan)
1h 10min
Dinkelrisotto mit Mangold (vegan)
8 godz. 30 min
Sommerliche Gemüsepizza (glutenfrei)
1 Std. 50 Min
Vegane Paprika-Tarte
2 Std.
Vegane Kichererbsen-Gemüse-Tarte
1h 10min
Linsen-Kartoffel-Puffer mit Cashew-Dip (vegan)
45min
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern (vegan)
45min
Vegane Linsen-Lasagne
3h
Brokkolibratlinge mit Radieschensalsa
1h 10min
Buchweizen-Flammkuchen mit Wurzelgemüse und Chili-Honigglasur
1h 10min