Uyumlu sürümler
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 g fresh dill, leaves only
- 230 g leeks, white part only, cut in pieces
- 45 g olive oil
- 15 g freshly squeezed lemon juice
- 1 ¼ tsp salt, plus extra for seasoning
- ½ tsp ground black pepper, plus 2-3 pinches, plus extra for seasoning
- 120 g onions, quartered
- 120 g celery stalks, cut in pieces
- 2 garlic cloves
-
4
fresh salmon fillets, skinless (approx. 150 g each, 3 cm thick)
veya 4 white fish fillets, skinless (e.g. sea bass, cod, halibut) (approx. 150 g each, 3 cm thick) - 1000 g water
- 300 g courgettes, cubed (2-3 cm)
-
1 ½ - 2
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled, or to taste
veya 1 ½ tsp vegetable stock paste - 1 tsp ground turmeric
- 50 g orzo
- 400 g potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 5 g lemon zest, preferably organic
- 60 g unsalted butter, cut in pieces
- 40 g white wine
- 50 g whipping cream
- 1 Tbsp plain flour
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3233.2 kJ / 772.8 kcal
- Protein
- 37.5 g
- Karbonhidrat
- 44.8 g
- Yağ
- 49 g
- Doymuş Yağ
- 17 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 873.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chopped onions
5min
Traditional Austrian Beef Goulash
4h
Creamy Pea Soup
40 min
Pea and Lardo Soup
1h 5min
Chopped Onions
5min
Tuscan Bean Soup
50 min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10min