Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 500 - 600 g di polpo fresco, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco
- 350 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 5 g di sale
- 1 peperoncino rosso piccante (isteğe bağlı)
- 480 g di pasta secca tipo penne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1631 kJ / 390 kcal
- Protein
- 19.2 g
- Karbonhidrat
- 60.4 g
- Yağ
- 7.3 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Lasagnette al nero con ragù di polpo
1h 20 min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35 min
Penne al sugo di calamari
40 min
Fusilli risottati alle seppie
40 min
Tagliolini al sugo di spada
30 min
Ragù di calamari a Cottura Lenta
5sa 30 dk
Spaghetti al polpo
1h 10min
Polpo alla Luciana
1h 30min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20min
Risotto alla pescatora
35 min