Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca al basilico
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 20 g di foglie di basilico fresche, lavate e asciugate (vedere consigli)
Sugo di pomodorini
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 cucchiaino raso di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2106.5 kJ / 503.5 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Karbonhidrat
- 64.8 g
- Yağ
- 22.2 g
- Lif
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1 godz.
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1 godz. 25 min
Pasta alla mugnaia
2 godz.
Gnocchi al pomodoro
1 Std. 30 Min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2 godz. 5 min
Sugo classico
55min
Sugo pomodoro e ricotta
1 godz.
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 Min
Sugo al basilico
1 Std. 10 Min
Pasta al pomodoro
55min
Spaghetti al pomodoro
30 Min
Sugo al tonno
45 Min