Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca al basilico
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 20 g di foglie di basilico fresche, lavate e asciugate (vedere consigli)
Sugo di pomodorini
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 cucchiaino raso di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2106.5 kJ / 503.5 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Karbonhidrat
- 64.8 g
- Yağ
- 22.2 g
- Lif
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi al pomodoro e basilico (Bimby Friend)
30min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 dk
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
45 dk
Gnocchi di pane al basilico al sugo di pomodorini freschi
50 dk
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1sa
Spaghetti al pomodoro
30min
Sugo al tonno
45 dk
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2h 5 min
Sugo alla puttanesca
45 dk
Sugo al basilico
1hod. 10min
Sugo classico
55min
Gnocchi al pomodoro
1sa 30 dk