Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 24 gamberi crudi di media grandezza, sgusciati e puliti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 481 kJ / 115 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 182 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 Std. 30 Min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 Std. 10 Min
Asparagi sottovuoto
50 Min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 Min
Fragole sottovuoto con salsa al cioccolato bianco
2h
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1 Std. 20 Min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1 Std. 30 Min
Calamari Sottovuoto
50 Min
Pere sottovuoto alla cannella
2 Std. 5 Min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 Std. 20 Min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 Std. 30 Min