Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 24 gamberi crudi di media grandezza, sgusciati e puliti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 481 kJ / 115 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 182 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asparagi sottovuoto
50 Min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Patate Sottovuoto
2 Std.
Barbabietole sottovuoto
3 godz. 30 min
Calamari Sottovuoto
50 Min
Carote sottovuoto timo e feta
1 Std.
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1 Std. 30 Min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Bocconcini di manzo dorati (media cottura)
15 Min
Filetto di manzo con contorno di melanzane sottovuoto
2 Std. 30 Min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 Std. 30 Min