Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Les fontainebleaux
- 400 g de faisselle
- 350 g de crème liquide entière, bien froide
Le coulis
- 300 g de fraises, en morceaux
- 75 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1912 kJ / 457 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 27 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3 godz. 30 min
Pannacotta aux myrtilles
4 Std. 30 Min
Crémeux et biscuit citron, coulis de fraise
1 godz. 35 min
Glace au chèvre et son coulis de fraises
12 Std.
Sundae au coulis de fruits rouges
13h
Glace au litchi, coulis de framboise
6 godz. 20 min
Cheesecake et coulis de fraises
1 godz. 5 min
Entremets fraise façon mille-feuille
5 Std.
Mille-feuille fraise-amande et coulis de fraises
5 Std.
Parfait glacé rhubarbe et coulis de fraises
3 Std. 35 Min
Verrine fraise-chocolat blanc
1sa 45 dk
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15 min