Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Les fontainebleaux
- 400 g de faisselle
- 350 g de crème liquide entière, bien froide
Le coulis
- 300 g de fraises, en morceaux
- 75 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1912 kJ / 457 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 27 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce caramel au whisky
35 min
Crémeux et biscuit citron, coulis de fraise
1h 35min
Glace au litchi, coulis de framboise
6j 20 menit
Parfait au caramel
7h
Glace à la verveine et coulis de framboises
16 Std. 30 Min
Glace au chèvre et son coulis de fraises
12j
Cheesecake et coulis de fraises
1h 5min
Pannacotta noix de cajou, coulis de framboises
2h 30 min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3h 30min
Pannacotta aux myrtilles
4 godz. 30 min
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15 min
Riz au lait au coulis de framboises
50 min