Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La glace vanille (la veille)
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 300 g de lait
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 5 jaunes d'œufs
- 70 g de sucre en poudre
Le jour même
- 150 g de myrtilles fraîches ou surgelées
- 80 g de sirop d'érable
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 725.3 kJ / 173.6 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Karbonhidrat
- 16.1 g
- Yağ
- 9.7 g
- Doymuş Yağ
- 5.4 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 8.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sorbet à la fraise
12h
Glace vanille aux noix de pécan caramélisées
36 Std.
Sorbet framboise, citron vert et romarin
3h 15 min
Mousse chocolat blond-café marbrée caramel
7 Std.
Sorbet fraise-banane
5 min
Yaourt au caramel (nouvelle recette)
12h
Sorbet citron vert
12h
Glace au caramel au beurre salé
14 Std.
Pommes flambées au cognac et glace vanille au pineau des Charentes
12h
Glace au café
12h
Glace chocolat-cerise et chantilly
12 Std. 25 Min
Sorbet fraise, myrtille et chocolat blanc
6 godz. 25 min