Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g de lait
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 bouquet de verveine fraîche
- 4 jaunes d'œufs
- 5 c. à soupe de sucre blond
- 1 c. à soupe de fécule de maïs, type Maïzena
- 350 g de framboises
- 50 g de sucre en poudre
- le jus d'1/2 citron jaune
- 100 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1247 kJ / 299 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Fontainebleau et coulis de fraises
5h 10 min
Soupe de fraise à la menthe
15min
Minipavlovas
3h 45min
Eton mess (Dessert meringué à l'ananas)
25 Min
Glace au chèvre et son coulis de fraises
12h
Menu veggie - Pavlovas chantilly coco et mangue
2 godz.
Glace au litchi, coulis de framboise
6 godz. 20 min
Pavlova en verrine
14 Std. 30 Min
Petite pavlova à la rhubarbe
3 godz. 20 min
Gaspacho de melon, tuiles au parmesan
2 Std. 30 Min
Soupe de fruits au muscat de beaumes-de-venise
45 min