Hojaldre de puerro, mejillones y berberechos

Hojaldre de puerro, mejillones y berberechos

4.6 8 değerlendirme
Hazırlık 45 dk
Toplam 2sa 15 dk
6 raciones

Malzemeler

  • 300 g de berberechos frescos
  • 1 ¾ cucharaditas de sal
  • 200 g de mantequilla en trozos pequeños de 1-2 cm y congelada
  • 200 g de harina
  • 90 g de agua fría
  • 20 g de aceite de oliva
  • 400 g de puerro en rodajas de 1 cm
  • 40 g de vino blanco seco
  • 500 g de mejillones frescos limpios
  • 50 g de nata
  • 3 pellizcos de pimienta blanca molida
  • 1 huevo batido

Zorluk

ileri seviye


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Sodyum 281.7 mg
Protein 11 g
Kalori 1653 kJ / 394 kcal
Yağ 28.3 g
Lif 2.5 g
Doymuş Yağ 17.5 g
Karbonhidrat 22 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...