Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de agua
-
600
g de chícharos frescos
veya 600 g de chícharos congelados
- Besin Değeri
- şuna göre 100 gramos
- Kalori
- 405 kJ / 97 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 Min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 Min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 min
Cuartos de pera al vapor (500-800 g) en Varoma
25 min
Manzanas al vapor (500 g) en Varoma
25 min
Apio al vapor (500-800 g) en Varoma
35 Min
Manzanas al vapor (200-400 g) en cestillo
20 min