Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de agua
- 200 - 400 g de apio, en trozos (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 100 gramo
- Kalori
- 84 kJ / 20 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.6 g
- Sodyum
- 125 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25p
Coliflor al vapor (300 g) en cestillo
20p
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20p
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30p
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15p
Zanahorias baby al vapor (200-600 g) en cestillo
30p
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30p
Zanahorias baby al vapor (700-1200 g) en Varoma
35p
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20p
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25p
Manzanas al vapor (200-400 g) en cestillo
20p