Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de agua
- 200 - 400 g de apio, en trozos (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 100 gramo
- Kalori
- 84 kJ / 20 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.6 g
- Sodyum
- 125 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 Min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 Min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25 Min
Coliflor al vapor (400-900 g) en Varoma
30 Min
Coliflor al vapor (300 g) en cestillo
20 Min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 Min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 Min
Apio al vapor (500-800 g) en Varoma
35 Min
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40 Min
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15 Min
Zanahorias baby al vapor (200-600 g) en cestillo
30 Min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30 Min