Garnelencremesuppe mit Baguette

Garnelencremesuppe mit Baguette

3.6 66 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
6 Portionen

Malzemeler

  • Petersilie abgezupft
    6 Stängel
  • Olivenöl
    20 g
  • Garnelen, roh, mittelgroß, geschält
    300 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Schalotten halbiert
    50 g
  • Staudensellerie in Stücken
    100 g
  • Möhren in Stücken
    120 g
  • Butter in Stücken
    30 g
  • Porree nur weiße Teile, in Ringen (1 cm)
    150 g
  • Knoblauchzehen
    3
  • Tomatenmark
    40 g
  • Wasser
    1000 g
  • Gewürzpaste für Fischbrühe, selbst gemacht
    2 geh. TL
    2 Würfel Fischbrühe (für je 0,5 l)
  • Thymian, getrocknet
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • brauner Zucker
    20 g
  • Kartoffeln in Stücken
    200 g
  • Weißwein, trocken (isteğe bağlı)
    80 g
  • Crème fraîche
    150 g
  • Baguette in 12 Scheiben
    1

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 1091 mg
Protein 9 g
Kalori 1007 kJ / 240 kcal
Yağ 16 g
Lif 2.4 g
Doymuş Yağ 8 g
Karbonhidrat 11 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...