Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g Rindfleisch aus der oberen Keule, in Würfeln (3 cm)
- 500 g Rotwein, trocken
- 1 Msp. Zimt
- 3 Gewürznelken
- 150 g Möhren, in Stücken
- 20 g Staudensellerie, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 30 g Öl
- 100 g Schinkenspeckwürfel
- 100 g Tomaten, gehäutet, in Würfeln (2-3 cm)
- 1 - 1 ½ TL Salz, nach Geschmack
- 1 TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 40 g Mehl (ca. 2 EL)
- 40 g Butter (ca. 2 EL), in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2234 kJ / 533 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1ωρ. 40 λεπτ.
Lammragout
1hod.
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 10 min
Kaninchen alla Liguria
10 godz.
Rinderragout mit Bohnen
50 min
Irish-Stout-Beef (Irland)
1h 15min
Hackbällchen in Rotwein-Sugo
1hod. 20min
Rinderfilet alla Pizzaiola
30 λεπτ.
Ossobuco
1hod. 20min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40 λεπτ.
Gulaschsuppe deluxe
2hod.
Beef Madras
1ωρ. 30 λεπτ.