Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g Rindfleisch aus der oberen Keule, in Würfeln (3 cm)
- 500 g Rotwein, trocken
- 1 Msp. Zimt
- 3 Gewürznelken
- 150 g Möhren, in Stücken
- 20 g Staudensellerie, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 30 g Öl
- 100 g Schinkenspeckwürfel
- 100 g Tomaten, gehäutet, in Würfeln (2-3 cm)
- 1 - 1 ½ TL Salz, nach Geschmack
- 1 TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 40 g Mehl (ca. 2 EL)
- 40 g Butter (ca. 2 EL), in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2234 kJ / 533 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coq au vin
2小时
Rinderschmortopf
1h 55min
Rindfleischstew
1h 40min
Räuberfleisch
1小时 15 分钟
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Irish-Stout-Beef (Irland)
1小时 15 分钟
Rinderragout mit Bohnen
50 分钟
Kalbsleber venezianisch
40min
Kalbsragout mit Erbsen
1小时 15 分钟
Rindergulasch mit Starkbier
1小时 15 分钟
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1h 40min
Gulaschsuppe deluxe
2小时