Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1400 g grobes Salz
- 1230 g Wasser
- 2 Eiweiß
- 1 Dorade, ganz (ca. 500 g), ausgenommen, gesäubert
- 120 g Reis, parboiled
- 50 g Oliven, grün, entsteint, in Ringen
- 1 Zweig Rosmarin
- 1 EL Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- Zitronensaft zum Beträufeln
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2773 kJ / 666 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 42 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln
1h 10 min
Gedämpfter Kabeljau
35 λεπτ.
Austernpilz-Bolognese mit Zucchini-Nudeln (Italien)
50 min
Mexikanische Salsa mit Frutti di Mare
40 λεπτ.
Lammfilets mit Lavendel
13h
Seehecht-Medaillons mit Rote-Bete-Rucola-Salat
1ωρ. 30 λεπτ.
Sardinen-Päckchen mit Grüne-Bohnen-Salat
1hod.
Gegrillte Salzwasserscampi mit Knoblauch-Soja-Sauce
20 λεπτ.
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45min
Hähnchenbrust Genovese
35 λεπτ.
Rindersteaks mit Kartoffelplätzchen und Rucolasalat
9 Std.
Lammkeule alla Romana
2ωρ. 15 λεπτ.