Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Entenbrustfilets, mit Haut (à 260 g)
- ½ TL Piment, gemahlen
- 2 Prisen Pfeffer
- 4 Prisen Salz für die Gewürzmischung
- 1100 g Wasser
- 600 g Rote Bete, roh (ca. 5 Stück), gleichgroß, ungeschält
- 200 g Sahne
- 250 g Milch
- 3 Prisen Muskat, frisch gerieben
- 600 g Kartoffeln, in Scheiben (3 mm)
- 1 ½ TL Salz
- 8 Zweige Thymian
- 2 Schalotten (40 g)
- 1 EL Öl
- 5 getrocknete Pflaumen, entsteint (30 g)
-
1
EL Muscovado-Zucker
veya 1 EL brauner Zucker - 30 g Balsamico, dunkel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2936 kJ / 700 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 43 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coq au vin
2 godz.
Forelle Blau mit Ofenkartoffeln
1h 10min
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35 min
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1h
Rotwein-Ente mit Feigen
50 min
Leber Berliner Art (Berlin)
50 min
Kalbsleber venezianisch
40 min
Lachsforelle mit Senf-Hollandaise und Ofenkartoffeln
45min
Lammkeule alla Romana
2 Std. 15 Min
Kaninchen in Barolosauce
1h 15 min
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1h 30min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1h 10min