Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte à pain
- 140 g d'eau tiède
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
- 15 g d'huile d'olive
La garniture
- 500 g d'oignons, coupés en lamelles
- 20 g d'huile d'olive
- thym frais, effeuillé
- 20 olives noires, dénoyautées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1672 kJ / 397 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 42.2 g
- Yağ
- 16.2 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Anchoïade
15 Min
Tapenades variées
10 Min
Rouille
10 Min
Pissaladière
2 Std. 10 Min
Croquants aux noisettes et amandes
50 Min
Pissaladière classique
2h
Canistrelli
1 Std.
Panisses marseillaises
3 Std.
La daube niçoise cuisson lente
13 Std. 20 Min
Pompes à l'huile
3 Std.
Artichaut poivrade en barigoule
35 Min
Oreillettes
3 godz. 40 min