Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte à pain
- 140 g d'eau tiède
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
- 15 g d'huile d'olive
La garniture
- 500 g d'oignons, coupés en lamelles
- 20 g d'huile d'olive
- thym frais, effeuillé
- 20 olives noires, dénoyautées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1672 kJ / 397 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 42.2 g
- Yağ
- 16.2 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2 Std.
Soupe au pistou
40min
Croquants aux noisettes et amandes
50min
Pissaladière
2 Std. 10 Min
La fougasse d'Aigues-Mortes
45min
Oreillettes
3 godz. 40 min
Pompes à l'huile
3 godz.
Tarte aux courgettes et tapenade
1h 15 min
Pissaladière classique
2 Std.
La daube niçoise cuisson lente
13h 20min
Tapenade de Marseille
15 Min
Tapenades variées
10 Min