Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 courges butternut
- 6 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de garam masala en poudre
- 1 gousse d'ail
- 1 oignon rouge, coupé en quatre
- 100 g de quinoa à cuire, rincé
- 200 g de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 1 fromage de chèvre en bûche, coupé en tranches
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2029 kJ / 487 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 30 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Courge spaghetti, poireau et champignons
1 godz. 40 min
Moussaka de lentilles
2 Std.
Patates douces rôties, yaourt aux herbes
45 Min
Légumes d'hiver au miel et au quinoa
40min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35 Min
Dahl de lentilles, brocolis et chou-fleur
45 Min
Dhal butternut et lentilles corail
45 Min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55 Min
Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons
1 Std. 30 Min
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1 Std. 30 Min
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1 Std.
Gratin de potiron aux châtaignes
1 Std. 10 Min