Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 foglie di basilico fresche
- 1 cucchiaino di origano secco
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di pane a cubetti
- 700 g di pomodori perino a pezzi
- 250 g di ciliegie snocciolate
- 30 g di cipollotto
- 30 g di cetriolo pelato e senza semi
- 30 g di peperone rosso senza buccia
- 100 g di cubetti di ghiaccio
- 30 g di aceto di mele
- 5 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 800.4 kJ / 191.3 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Karbonhidrat
- 18.9 g
- Yağ
- 12.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 421.2 mg
Alternatif tarifler
Vellutata fredda avocado, cetrioli e cumino
15min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15min
Gazpacho
15min
Gazpacho con ciliegine di bufala
15min
Vellutata fredda di pomodoro e yogurt greco
45 Min
Gazpacho finocchio e mela
15min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2h 25min
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25 dk
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1 Std. 10 Min
Gazpacho di carote
10 dk
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 Min