Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 40 g di zucchero + q.b
- 50 g di latte
- 25 g di lievito di birra fresco
- 70 g di burro morbido, a pezzi
- 320 g di patate, lessate e schiacciate
- 250 g di farina tipo 00
- 250 g di farina manitoba
- 2 uova medie
- 1000 g olio di arachidi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Castagnole ripiene
14ωρ.
Cono graffa
1h
Zeppole di San Giuseppe
1 godz. 50 min
Castagnole (Cecamarini)
1sa 5 dk
Chiacchiere
1h 35min
Castagnole
1sa 20 dk
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Ciambelle graffe napoletane
2 Std. 40 Min
Bomboloni al forno
3u. 35min
Pizzette fritte
1h 55 min
Calzoni fritti napoletani
2h 30min