Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- burro q.b.
- 200 g di uova intere (4 uova)
- 50 g di tuorli (circa 3 tuorli)
- 170 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 5 g di scorza di limone grattugiata
- 120 g di farina di grano forza 180 W
- 50 g di fecola di patate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 862.4 kJ / 206.1 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Karbonhidrat
- 37.5 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Sodyum
- 33.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2 Std.
Crema mousseline
1 Std.
Torta Saint Honoré all'italiana
22 godz.
Pasta choux
2 Std.
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Crema diplomatica
30 min
Torta mimosa
1 godz. 5 min
Pasta biscotto
1 Std.
Code di aragosta con crema pasticcera
6 Std.
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min