Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- burro q.b.
- 200 g di uova intere (4 uova)
- 50 g di tuorli (circa 3 tuorli)
- 170 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 5 g di scorza di limone grattugiata
- 120 g di farina di grano forza 180 W
- 50 g di fecola di patate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 862.4 kJ / 206.1 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Karbonhidrat
- 37.5 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Sodyum
- 33.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta choux
2 godz.
Pasta frolla
1h 10min
Crema pasticcera
15min
Pan di Spagna
1hod. 50min
Zeppole di San Giuseppe
1hod. 50min
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2 godz.
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1hod. 20min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Torta mimosa
1 Std. 5 Min
Crema pasticcera al cucchiaio
15min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min
Crema pasticcera alla vaniglia
15min