Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 whole chicken legs, deboned
- 10 g light soy sauce
- ¼ tsp white pepper powder
- 3 eggs (shell removed)
- 1260 g water
- 2 tsp salt
- 50 g fresh ginger, peeled
- 10 g garlic cloves, peeled
- 30 g cooking oil
- 300 g rice, washed
-
1
chicken stock cube
veya 1 tsp chicken stock powder, homemade or store-bought - 2 pandan leaves
- 50 g yellow onions
- 70 g potatoes, cut in cubes
- 70 g tomatoes, cut in wedges
- 120 g carrots, cut in cubes
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2663 kJ / 637 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 72 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 1488 mg
Alternatif tarifler
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Chicken porridge with century egg
30 min
Char Kway Teow
15min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Nasi Lemak
45 min
Nasi Lemak
45 min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min
Fast and easy stir fried mee hoon
20min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min
Chicken Porridge
1h 10min
Crispy Ikan Bilis
40min