Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1300 g water
- 50 g onions, cut in wedges
- 120 g tomatoes, cut in wedges
- 30 g dried anchovies (ikan bilis), rinsed
- 250 g whole chicken leg (approx. 1 whole chicken leg), with skin, boneless, cut in cubes (1 cm)
- 150 g potatoes, cut in cubes (1 cm)
- 50 g carrots, cut in cubes (1 cm)
- 150 g macaroni
- 2 tsp chicken stock powder, adjust to taste
- 1 pinch white pepper powder, adjust to taste
- 1 sprig spring onion, chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 883 kJ / 211 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Braised Yee Mee
30 min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25min
Chicken porridge with century egg
30 min
Char Kway Teow
15min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Nasi Lemak
45 min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min
Fast and easy stir fried mee hoon
20min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Chicken Porridge
1h 10min
Crispy Ikan Bilis
40min