Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 titanium strength gelatine leaves
- 500 g pouring (whipping) cream
- 250 g full cream milk
- 150 g caster sugar, to taste
- 1 tsp vanilla bean paste or vanilla sugar
- 1 tbsp water or cognac, for brushing
- fresh seasonal berries, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1318.6 kJ / 313.9 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Karbonhidrat
- 23.5 g
- Yağ
- 23.3 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 39.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Raspberry soufflés
1h 35 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Orange liqueur zabaglione
15min
Panna Cotta
6h 15 min
Panna cotta
6h 15 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 Std. 15 Min
Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
4h 30min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15 min
Crème brûlée
7 Std.
Traditional crème brûlée
25h
Crème caramels
7 godz. 45 min