Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 titanium strength gelatine leaves
- 500 g pouring (whipping) cream
- 250 g full cream milk
- 150 g caster sugar, to taste
- 1 tsp vanilla bean paste or vanilla sugar
- 1 tbsp water or cognac, for brushing
- fresh seasonal berries, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1318.6 kJ / 313.9 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Karbonhidrat
- 23.5 g
- Yağ
- 23.3 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 39.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Floating islands
1 Std.
Sabayon
15min
Orange liqueur zabaglione
15min
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3 Std. 20 Min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Moscato panna cotta with pistachios
6sa 25 dk
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
Crème caramel (flan)
5 Std. 30 Min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 Std. 15 Min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24h 30 min
Traditional crème brûlée
25 Std.
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20 min