Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 titanium strength gelatine leaves
- 500 g pouring (whipping) cream
- 250 g full cream milk
- 150 g caster sugar, to taste
- 1 tsp vanilla bean paste or vanilla sugar
- 1 tbsp water or cognac, for brushing
- fresh seasonal berries, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1318.6 kJ / 313.9 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Karbonhidrat
- 23.5 g
- Yağ
- 23.3 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 39.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Chocolate volcanos
55min
Placki
40min
Tiramisu
5h 20 min.
Panna Cotta
6 Std. 15 Min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25hod. 15min
Crema catalana
40min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6h 30min
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1h 20min
Traditional crème brûlée
25h