Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g raw sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- 50 g white vinegar
- 600 g full cream milk
- 2 eggs
- 4 egg yolks
- 60 g caster sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- hot water, for baking
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1411 kJ / 336 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Karbonhidrat
- 60.7 g
- Yağ
- 8.4 g
- Doymuş Yağ
- 3.7 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 76.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bread and butter pudding
1hod. 15min
Butterscotch sauce
10 min
Lemon and white chocolate lava cakes
30 Min
Churros
40 Min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Sago custard puddings
35 Min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30 Std.
Crème caramel (flan)
5 godz. 30 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Caramel puddings
2 godz. 40 min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 Std. 10 Min