Tomahawk asado con espárragos a la bernesa

Tomahawk asado con espárragos a la bernesa

5.0 11 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 55 dk
4 porciones

Malzemeler

  • 100 g de queso parmesano, cortado en trozos
Espárragos al vapor
  • 600 g de agua para el Varoma
  • 400 g de espárragos verdes
Tomahawk<br>
  • 1 tomahawk rib eye steak 6 cm de grosor
  • 300 g de zanahorias
  • 200 g de papas cambray
  • 1 cda aceite de oliva
Salsa bernesa
  • 50 g de echalote
  • 50 g de vinagre
  • ½ cdita de estragón seco
  • 200 g mantequilla
  • 4 yemas de huevo
  • 30 g de agua
  • ½ cdita de sal fina o al gusto
  • 1 pizca de pimienta negra recién molida

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porción

Sodyum 1841 mg
Protein 107 g
Kalori 7732 kJ / 1831 kcal
Yağ 145 g
Lif 3 g
Doymuş Yağ 71 g
Karbonhidrat 23 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...