Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de queso parmesano, cortado en trozos
Espárragos al vapor
- 600 g de agua, para el Varoma
- 400 g de espárragos verdes
Tomahawk <br>
- 1 tomahawk rib eye steak, 6 cm de grosor
- 300 g de zanahorias
- 200 g de papas cambray
- 1 cda aceite de oliva
Salsa bernesa
- 50 g de echalot
- 50 g de vinagre
- ½ cdita de estragón seco
- 200 g mantequilla
- 4 yemas de huevo
- 30 g de agua
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 1 pizca de pimienta negra recién molida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 7732 kJ / 1831 kcal
- Protein
- 107 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 145 g
- Doymuş Yağ
- 71 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 1841 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema de champiñones
20min
Pulpo con soya y mantequilla
1 Std. 40 Min
Crema de chícharo y jamón crocante
1 Std.
Sal roja
5 Min
Mantequilla de espinaca y cilantro
15min
Pulpo con puré de betabel y chile manzano
2 Std.
Pan vegetariano con gravy
1 Std. 20 Min
Lomo de cerdo en adobo navideño
1 Std. 40 Min
Caldo siete mares (Baja California) TM6
1h 10min
Camarones a la mantequilla de ajo
35min
Jalapeño poppers
1 Std.
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1 Std.