Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g de viande de bœuf à ragoût, coupé en morceaux (3 cm)
-
1
c. à soupe de moutarde à l'estragon
veya 1 c. à soupe de moutarde anglaise - 350 g d'oignons, coupés en 8-10 quartiers
- 30 g de beurre clarifié
- 20 g de concentré de tomate
- 1 - 2 gousses d'ail, coupées en deux
- 3 - 3 ½ c. à café de paprika doux en poudre
- 1 - 1 ¼ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre noir moulu
-
¼ - ½
c. à café de poivre de Cayenne moulu
veya ¼ - ½ c. à café de paprika fort en poudre - 1 c. à café de marjolaine déshydratée
-
200
g de fond de bœuf
veya 200 g de bouillon de bœuf - 50 g de vin rouge (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1483 kJ / 354 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5hod. 30min
Baeckeoffe revisité par Eric Guérin
2u. 10min
Côtes de porc à cuisson lente aigre-douce
2 Std. 25 Min
Ragoût de bœuf à la bière et colcannon
4h 40min
Bœuf Stroganov
55min
Daube de l'Aubrac
17sa 30 dk
Irish stew
3 godz. 30 min
Chili con carne cuisson lente
5 Std. 5 Min
Kaalikääryleet (Choux farcis finlandais)
2 Std.
Goulasch de bœuf cuisson lente
2 godz. 45 min
Joues de bœuf au cidre
3u. 15min
Osso-buco cuisson lente
1u. 50min