Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 oignon, coupé en quatre
- 620 g d'eau
- 500 g de blettes (côtes et feuilles séparées, hachées)
- 60 g d'huile d'olive, et 4 c. à soupe
- 50 g de pignons de pin
- 50 g de raisins secs
- sel
- poivre moulu
- 300 g de farine d'épeautre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1605 kJ / 384 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1 Std.
Tourte sucrée aux blettes
1 Std. 30 Min
Gratin de blette au tofu soyeux
1 Std.
Fenouil et millet, gelée d'orange à l'anis
5h 50min
Tourte aux blettes
13h
Focaccia aux fanes de navet
3 Std. 15 Min
Tourte corse aux blettes et poireaux
2h 50min
Cannelloni aux blettes
1h 5min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55min
Farçou
2 Std. 20 Min
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1 Std. 30 Min
Tarte aux blettes et ricotta
1 Std. 40 Min