Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 oignon, coupé en quatre
- 620 g d'eau
- 500 g de blettes (côtes et feuilles séparées, hachées)
- 60 g d'huile d'olive, et 4 c. à soupe
- 50 g de pignons de pin
- 50 g de raisins secs
- sel
- poivre moulu
- 300 g de farine d'épeautre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1605 kJ / 384 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cannelloni aux blettes
1h 5min
Gratin de blettes
1h
Artichaut poivrade en barigoule
35 min
Fenouil à la parmesane
1h 25 min
Tourte aux blettes
13 Std.
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Quenelles de blettes au four
1h 5min
Farçou
2h 20min
Tourte corse aux blettes et poireaux
2 godz. 50 min
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1h
Gratin de fenouil au chèvre
1h 5min