Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1cm)
- 650 g whole medium squid, cleaned and cut into rings (2-3 cm) and tentacles
- 150 - 200 g chorizo, cut into slices (1 cm)
- 150 g carrot, cut into cubes (1 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 20 g tomato paste
- 30 g Pernod® (optional - see Tips)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into slices (optional)
- 1 tsp paprika
- 1 dried bay leaf
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
- crusty bread, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2836.9 kJ / 675.5 kcal
- Protein
- 54.7 g
- Karbonhidrat
- 58.8 g
- Yağ
- 20.6 g
- Doymuş Yağ
- 5.9 g
- Lif
- 14.9 g
- Sodyum
- 2528.8 mg
Alternatif tarifler
Asian chicken noodle soup
1 godz. 35 min
Chicken cacciatore
50min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4h
Seared tuna on chilli bean mash
35 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1 godz. 30 min
Pork and lentils with onion and radish pickle
40min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2h 15min
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50 min
Irish lamb stew
6 godz. 20 min
Peking-style duck pancakes
8 Std. 50 Min
Beef and pepper ragu
2h 15min