Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Curry mix
- 2 tsp coriander seeds
- 1 tsp cumin seeds
- 2 cm cinnamon quill
- 4 whole cloves
- 2 cardamom pods
- 1 tsp black peppercorns
- 1 tsp dried chilli flakes
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 6 garlic cloves
- ½ tsp ground turmeric
- 1 pinch salt
- 1 tbsp olive oil
- 2 tsp apple cider vinegar
Pork belly
- 1000 g pork belly meat, boned and scored
- 2 brown onions (approx. 240 g), cut into halves
- 2 - 3 fresh bird's eye chillies, trimmed and cut into pieces
- 30 g olive oil
- 8 fresh curry leaves
- 1 tbsp soft dark brown sugar
- 1400 g water
- 1 tsp salt, plus extra for seasoning
- 200 g basmati rice
- 1 tsp black mustard seeds (see Tips)
- 50 g roasted unsalted cashew nuts, toasted
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4119.8 kJ / 980.8 kcal
- Protein
- 57.2 g
- Karbonhidrat
- 49.9 g
- Yağ
- 60.6 g
- Doymuş Yağ
- 18.5 g
- Lif
- 7.4 g
- Sodyum
- 1024.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coconut lamb curry
2h
Thai red chicken curry
30 min
Balti coconut fish curry
50 min
Rogan josh
1h 35min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1h 45min
Beef rendang
1h 55min
Layered lamb curry
1hod.
Pork vindaloo
2h 20 min
Chicken korma
45min
Bhuna gosht
1 Std. 20 Min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min